صنایع نظامی
MILITARY

 

خبرگزاری فارس: موشک‌های کروز، بالستیک و هوا به سطح گوشه‌ای از سامانه‌های تهاجمی نیروهای مسلح ایران هستند که می توانند بسته ماندن تنگه هرمز را تا هر زمان که کشورمان نیاز بداند، تامین کنند. قایق های تندروی ایران نیز مکملی خواهند بود تا مهمترین شاهراه انرژی جهان، هیچگاه بدون اراده جمهوری اسلامی، روی آرامش را نبیند.

 

 

 

خبرگزاری فارس: جمهوری اسلامی ایران چگونه تنگه هرمز را خواهد بست

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری فارس، برای کسانی که نقش دریا را در کنترل جهان به خوبی درک می‌کنند، اهمیت تنگه‌های راهبردی (استراتژیک) نیز شناخته شده است. یک دریانورد کارکشته انگلیسی سالها پیش از کشف نفت و در روزگاری که خورشید در سرزمین های بریتانیای کبیر غروب نمی کرد، گفته است کشوری که دریاهای جهان را کنترل کند، دنیا را و کشوری که تنگه های مهم را در اختیار داشته باشد کل آبهای دنیا را تحت سیطره خواهد داشت.

 



ادامه مطلب ...


ناو شکن سهند

 سلام اول باید به خاطر غیبت طولانی از بچه های گل وبلاگ عذر بخوام چون درگیر کنکورم اما امشب با دست پر اومدم این مطلب درباره ناوچه سهنده که تو جنگ تحمیلی به دست نیروی دریایی آمریکا(بعد میگن عراق به ایران حمله کرد) غرق شد یاد همه دریادلان نیروی هوایی گرامی باد  (با تشکر از وبلاگ فوق العاده هوانورد)

 ناوشکن سهند 

پیشگفتار

 

 

پیش از این خاطراتی از دلاوران نیروهای زمینی و به ویژه هوایی ارتش در وبلاگ درج شده است. بجا دانستم که یادی هم از دریادلان نیروی دریایی داشته باشم. آنچه در پی خواهد آمد خاطرات یکی از پرسنل ناوشکن سهند از درگیری دریایی نابرابر با ناوگان آمریکا در سال 1367 است.

برای مشاهده مطالب کامل به ادامه مطلب رجوع کنید...



ادامه مطلب ...


زیر دریایی های پرتاب كننده موشك بالستیك(SLBM)

 

 

 

     اولین تست موفق این نوع از موشك ها در جنگ جهانی دوم و توسط نیروی دریایی آلمان(زیر دریایی U-boats) انجام گرفت. این زیر دریایی دو سكوی پرتاب داشت. در این مدل و دیگر  موشك های بالستیك شلیك شونده از زیر دریایی(SLBM),نیاز به حضور زیر دریایی در سطح اب بود.اما بعد از جنگ جهانی دوم سیستم های پرتاب به سرعت پیشرفت كرده و برای پرتاب موشك از زیر اب تطبیق داده شدند.در سپتامبر سال 1955 اتحاد جماهیر شوروی  اولین كش

 

براي مشاهده مطالب كامل روي ادامه مطلب كليك كنيد...



ادامه مطلب ...


 

حمله به اچ-3 (عمليات فانتوم هاي ايراني)

 عملیات اچ 3 یکی از بزرگترین عملیاتهای هوایی دنیاست که به نام فانتومها ثبت شده است. فانتومهای ایرانی طی یک عملیات پیچیده و تحسین برانگیز در 4 آوریل 1981 (فروردین 1360) پایگاه هوایی الولید در مجموعه اچ 3 واقع در غرب عراق، در نزدیکی مرز این کشور با اردن را بکلی نابود کردند. در مجموع بیش از 48 هواپیمای عراقی که بیشتر آنها بمب افکنهای روسی (میگ 23، سوخو 20، تییو 16، تییو 22) بودند در این عملیات از بین رفتند. حمله به اچ 3 از لحاظ فنی یکی از پیچیده ترین عملیاتهای هوایی جهان بشمار می رود و از نظر دستاوردهای نظامی نیز با توجه به نابودی کامل 48 هواپیمای دشمن در رده بزرگترین و موفقترین عملیاتهای نظامی جهان قرار می گیرد. این عملیات در 1981 یعنی زمانی که نیروی هوایی ایران از برتری بی چون و چرایی بر نیروی هوایی عراق برخوردار بود به انجام رسید.

 

هواپیمای فانتوم متعلق به نیروی هوایی جمهوری اسلامی ایران در حال سوختگیری هوایی

 

براي مشاهده مطالب كامل روي ادامه مطلب كليك كنيد...



ادامه مطلب ...


The Battle of Normandy

نبرد نرماندى

پس از آنکه در دسامبر ۱۹۴۱ ارتش سرخ پیشروى آلمانها را در ۳۵ کیلومترى مسکو متوقف کرد استالین بلافاصله از انگلیس و آمریکا (که تازه وارد جنگ با آلمان شده بود) درخواست گشودن جبهه دوم را کرد. اما در اوت ۱۹۴۲ چرچیل و روزولت با شکست عملیات «دیپ» دریافتند توان دفاعى آلمان بالاتر از آن است که به آنها اجازه ورود به غرب اروپا را بدهد.
در این عملیات، ۶۰ درصد از ۷ هزار چترباز و نیروى کماندو که در ساحل این شهر فرانسوى پیاده شدند جان خود را از دست دادند، آنها حتى نتوانستند چند ساعت هم بندر مذکور را تحت اشغال خود نگاه دارند.ضمنا كساني كه فيلم نجات سرباز رايان را به ياد دارند با به ياد آوردن صحنه هاي ابتدايي اين فيلم اين ميدان خون را در ذهن خود تجسم مي كنند

براي مشاهده مطالب كامل روي ادامه مطلب كليك كنيد...



ادامه مطلب ...


F 16-FIGHTING FALCON

F-16

 

 

هواپیمای اف-16 فایتینگ فالکون، ساخت شرکت جنرال داینامیکز، جنگنده ای در کلاس کوچک و چند مأموریته می باشد که نخستین پرواز خود را با اولین نمونه خود در سال 1976 به انجام رساند. این هواپیما توانایی حمله به صورت هوا به هوا علیه هواپیماهای دشمن و هوا به زمین علیه تجهیزات زمینی برای مثال تانک ها و زره پوش های دشمن را به طور کامل و بهینه داراست.

براي مشاهده مطالب كامل روي ادامه مطلب كليك كنيد...



ادامه مطلب ...


عجوبه ای دیگر از نورث روپ گرومن 

B-2 SPRITE

 

 

به راستی که لقب روح برای این محصول از گرومن برازنده است.این شاهکاری پس از دو هواپیمای فوقالعاده اف-14 تامکت و اف-35 است .شركت «نورث روپ گرومن»به عنوان پیمانكار اصلی پیشرفته ترین و پیچیده ترین هواپیمای تاریخ هوانوردی یعنی بمب افكن پنهانكار B-2 spirit شناخته می شود . این پرنده ی مرگبار اكنون در خدمت نیروی هوایی ایالات متحده است . قابل ذكر است B-2 به عنوان یك بمب افكن كم پیدا ، استراتژیك و دوربرد توانایی نفوذ به سپرهای دفاعی پیچیده و متراكم را دارد . این هواپیمای بمب افكن قابلیت حمله در تمامی ارتفاعات تا پنجاه هزار پا را با برد بدون سوخت گیری بیش از 6000 ناتیكال مایل (حدود یازده هزار كیلومتر) و با انجام یك سوخت‌گیری هوایی با بیش از 10000 ناتیكال مایل(حدود هجده هزار كیلومتر) داشته كه به این هواپیما امكان پرواز به هر نقطه از جهان را در ظرف چند ساعت می دهد . شكل خاص B-2 به دلیل طرح بی نظیر بال پرنده (Flying Wing) آن است . لبه حمله بال های این هواپیما دارای زاویه 33 درجه و لبه فراز نیز به شكل Wدوتایی است.

برای مشاهده مطالب کامل روی ادامه مطلب کلیک کنید...



ادامه مطلب ...


اعجاز نیروی هوایی آمریکا 

 

می توان گفت که جدیدترین هواپیمای نظامی آمریکا، جنگنده مشترک عمود پرواز F-35 JSF است که هم اکنون در حال در طراحی و ساخت بوسیله شرکت لاکهید مارتین می باشد.  این جنگنده طی یک برنامه مشترک توسط شرکت های نورث روپ گرومن(سازنده جنگنده افسانه ای اف -14 تامکت)، BAE سیستمز، پرات اند ویتنی و رولزرویس ساخته می شود.

برای مشاهده مطالب کامل روی ادامه مطلب کلیک کنید...



ادامه مطلب ...



کوآلا موشکی است با قابلیت های سه گانه هوا به زمین، سطح به سطح زمین پایه و سطح به سطح دریاپایه که ساخت کشور روسیه می باشد.در حقیقت روسیه  با ارائه این موشک در دوران پایانی جنگ سرد، سیطره همیشگی خود در علم فیزیک و شیمی را به رخ رقیب دیرینه اش، آمریکا و دیگر کشورهای غربی کشید.

در مورد کوآلای سیبری اظهار نظرهای ضد و نقیضی صورت گرفته که با توجه به سری بودن موشک و سیاست های مخفی کارانه روسها، نمی توان درباره درستی یا نادرستی این مطالب با اطمینان قضاوت کرد. اما با توجه به پایان جنگ سرد و نیز مشاهده چندین باره ی این موشک در داخل این کشور، اطلاعاتی از این سلاح به دست آمده که در زیر اشاره ای به آن خواهیم داشت.  

برای مشاهده مطالب کامل روی ادامه مطلب کلیک کنید...



ادامه مطلب ...


Su-47 بركوت

 

ملقب بهs.37 گلدن ايگل جنگنده اي با بال پيشگرا كه توسط شركت سخوي براي رقابت در برنامه ي جنگنده نسل پنجم روسيه طراحي گرديد البته با اقبال كمي براي ورود به خدمت مواجه است كه علت آن قيمت زياد مواد مركب بال هاي آن است
و اما پيشينه، در واقع مي توان گفت ايده بال هاي پيشگرا در اصل از ايده ي هواپيماي x.29 شركت گرومن گرفته شده كه يكي از موفق ترين ها در اين ضمينه است

 

برای مشاهده مطالب کامل روی ادامه مطلب کلیک کنید...



ادامه مطلب ...


جنگنده سوخو تی-۵۰

 

در ابتدا توضيح بدم كه تحت عنوان T.50 دو پروژه وجود دارد يكي مربوط به طرح جت آموزشي پيشرفته كره جنوبي و ديگري طرح سخوي براي جنگنده ي نسل پنجم روسيه (البته اين طرح براي مقابله با رپتور ها كاملتر شده و زودتر وارد خدمت خواهد شد)

 

برای مشاهده مطالب کامل روی ادامه مطلب کلیک کنید...



ادامه مطلب ...


آشنایی با ناوهای هواپیمابر و کشورهای دارنده ی آنها

 

 

ناو هواپیما برامروزه در كل جهان، 21 ناو هواپیمابر فعال در اختیار 9 کشور قرار دارد، ضمن اینکه 10 کشور دارای ناوهواپیمابر هستند:

1- ایالات متحده آمریكا: 15 ناو هواپیمابر (در حال خدمت یا استراحت یا ساخت)

2- بریتانیا: (6 ناو هواپیمابر، 4 در خدمت و 2 در حال ساخت)

3- فرانسه: یك ناو (شارل دوگل)

4- ایتالیا: (كاوور) (در حال ساخت)

5- روسیه: یك ناو فعال (آدمیرال كوزنتسف)

6- هند: یك ناو (آدمیرال كورشكوف) (خریداری شده از روسیه)

7- چین: (Varyag) (غیرفعال، خریداری شده از اوكراین)

8- اسپانیا: (دو ناو هواپیمابر، یكی در حال خدمت و یكی در حال ساخت)

9- برزیل: (São Paulo) (خریداری شده از فرانسه)

10- تایلند: (HTMS Chakri Nareubet) (یك ناو خریداری شده از اسپانیا)

همچنین كشورهای كره جنوبی، بریتانیا، كانادا، چین، هند، ژاپن، استرالیا، شیلی، سنگاپور و فرانسه از جمله كاربران ناوهای هلیكوپتربر به شمار می‏روند.

برای مشاهده مطالب کامل روی ادامه مطلب کلیک کنید...

 



ادامه مطلب ...


THE DOWN FALL OF BERLIN

 

 تاریخ : 15 آوریل الی 2 ماه می 1945

 مکان : برلین، پایتخت آلمان نازی

 طرفین درگیر : اتحاد شوروی و  آلمان نازی

 فرماندهان طرفین :

 اتحاد شوروی : گئورگی ژوکف ، کنستانتین روکوسوسکی ، ایوان کونیف

 آلمان نازی : گوتارد هاینریسی ، کورت فون تیپلس ، فردینان شوئرنر ، هلموت ریمن ، هلموت ودینگ

 قوای طرفین :

 اتحاد شوروی : 2.500.000 سرباز ، 6.250 تانک ، 7.500 هواپیما ، 41.600 توپ

 آلمان نازی : 766.750 سرباز ، 2.224 تانک ، 9.303 توپ

 تلفات طرفین :

 اتحاد شوروی : 81.116 کشته و مفقود ، 280.251 نفر زخمی ، 1.997 تانک ، 2.108 توپ ، 917 هواپیما

 آلمان نازی : 880 هزار کشته ، 479.298 اسیر ، 22 هزار غیر نظامی

برای مشاهده مطالب کامل روی ادامه مطلب کلیک کنید...



ادامه مطلب ...


شاهکاری در  دنیا هلیکوپتر های جنگی

 

 


هليكوپتر تهاجمي آپاچی AH-64 Apache Helicopter

 

 

نمايي كلي از هليكوپتر آپاچي :


هليكوپتر تهاجمي آپاچي ساخت شركت بوئينگ براي ارتش آمريكا كه جايگزين هليكوپترهاي كبرا شده و AH ابتداي نام هليكوپتر مخفف Attacker Helicopter است .

برای مشاهده مطالب کامل روی ادامه مطلب کلیک کنید...



ادامه مطلب ...


رواقع هدف از تشکیل و خلق نیروهای ویژه طراحی واحدهایی بود که اشنا به جامعه شناسی ، زبان شناسی و روانشناسی بودند و در کنار تعلیمات سخت و ویژه توانایی انجام عملیاتهای مختلف را در اقصا نقاط جهان داشتند ...انگلیسیها اولین کشوری بودند که نیرو های کماندویی را تشکیل دادند ...از بزرگترین چهره های کماندویی جهان میتوانیم از اتو اسکورزینی یاد کنیم کسی که موسولینی را نجات داد ... اسکورزینی اتریشی بود ...میگویند در جریان انتخاب این شخص برای نجات موسولینی ...هیتلر چند نفر را انتخاب کرد و شخصا با انها مصاحبه نمود ...وقتی نوبت به اسکورزینی یا اقای خاص رسید او در پاسخ به سئوال هیتلر که درمورد ایتالیا چه فکر میکنی ...گفت ..من اتریشی هستم ....این اشاره به نفرت اتریشی ها از ایتالیایی ها داشت که بخشی از اتریش را تصرف کرده بودند ... نیروهای ویژه در تاریخ تشکیلشان در موقعیتهایی به کار گرفته میشدند که هدف ضربه و فرار بود یا انجام عملیاتهای دشوار در پشت خطوط در خاک دشمن ...و نیروها یا سرباز ان عادی امکان اجرای ان را نداشتند ... این نیروها دوره های تخصصی عجیبی میبینند ...به فرهنگ و زبان محاوره ایی منطقه ای عملیاتی اشنا هستند ...توانایی هایی خاصی در استفاده از مواد منفجره ...رانندگی با خودرو رانندن هلیکوپتر یا هواپیما ...و تک تیرانداز دارند... در حال حاضر کاربران اسپوکی در دنیا بهترین نیروهای عملیات ویژه هستند .. و تنوع خاصی نیز دارند .... نقش انها در جنگهای افغانستان ...سومالی ..یوگسلاوی و البته عراق بر همگان اشکار شد و انعطاف فوق العاده شان تحسین همه کهنه سربازان را برانگیخت.

http://www.sethpeters.com/specialforces.jpeg

برای مشاهده مطالب کامل روی ادامه مطلب کلیک کنید...

 



ادامه مطلب ...


حماسه ناوچه پیکان   و عملیات مروارید

 


مقدمه

عملیات دریایی غرورآفرین مروارید در هفتم آذر سال 1359 توسط دریادلان جان برکف نداجا در شمال خلیج فارس و علیه نیروی دریایی دشمن انجام گرفت و در این عملیات ضربات سنگین و جبران ناپذیری بر پیکر دشمن وارد شد. این عملیات را می توان مهم ترین جنگ دریایی در پهنه خلیج فارس دانست .
براساس طرحی از پیش تهیه شده به طور روزانه و مستمر منطقه شمال خلیج فارس توسط بالگردهای نداجا مورد گشت و بررسی در دو نوبت صبح و بعدازظهر قرار می گرفت . ناوچه های موشک انداز نیروی دریایی ارتش ج .ا.ا نیز ماموریت داشتند تا با حضور در این منطقه علاوه بر مراقبت از سکوی نفتی ایران در صورت حضور یگان های دریایی دشمن نسبت به انهدام آن ها اقدام نمایند. در دو ماه نخست جنگ نبردهای دشمن به وقوع پیوست که با پیروزی ناوچه های موشک انداز نیروی دریایی و انهدام یا فرار واحدهای دشمن خاتمه یافت . در نتیجه این نبردها یگان های دریایی دشمن از رویارویی با ناوچه موشک انداز ا.ج .ا.ا. پرهیز نموده و به مخفی گاه های خود خزیده بودند. در آبان ماه سال 1359 با اجرای دو عملیات اشکان و شهید صفری علیه سکوهای البکر والامیه که ترمینال های بزرگ نفتی دشمن برای صدور نفت آن کشور می باشد تاسیسات سکوهای مذکور منهدم شدند. به این ترتیب دشمن از امکان صدور نفت از طریق این سکوها محروم و از نظر اقتصادی در تنگنا قرار گرفت .

برای مشاهده مظالب کامل روی ادامه مطلب کلیک کنید...

 



ادامه مطلب ...


MIG 29 -پرنده افسانه ای روس Image

نمایي كلي از هواپيماي ميگ29 :

هواپيماي ميگ 29 (نامگذاری ناتو: فالكرومFulcrum ) با هدف ايجاد برتري هوايی توسط اتحاد جماهیر شوروی طراحی و ساخته شد . طراحي و ساخت اين هواپيما توسط شركت ميكويان از سال1970 آغاز و اولين فروند از اين هواپيما در سال1983 وارد خدمت شد . هواپيماي ميگ 29 از بهترين محصولات صادراتي براي شوروي در زمان خود و براي روسيه در حال حاضر بوده و توانسته سود قابل توجهي را نصيب سازندگان خود كند .

برای مشاهده مطالب کامل روی ادامه مطلب کلیک کنید...



ادامه مطلب ...


ناو شکن جماران- نمود اراده ی آهنین مردان سرزمین پارس


شاید خیلی ها به این که ایران موفق شد ناوشکن جماران را تولید کند اهمیت ندهند و با خود بگویند: ((آمریکا و روسیه زیر دریایی اتمی و ناو هواپیما بر تولید می کنن این همه جارو جنجال راه نمیندازن اونوقت اینا یه ناو شکن تولید کردن ببین چقد خوشحالن)). ولی اولا بدانید کشور هایی که توانایی تولید ناو شکن را دارند به تعداد انگشتان دست هم نمیرسد .دوما ایران در شرایطی این محصول را تولید کرد که امکاناتی در اندازه ی یک دهم امکانات غول های غربی را دارد .سوما ایران در اوج تحریم ها دست به این کار بزرگ زد و این در حالی است که بسیاری از کشور ها نه تنها در تحریم نیستند بلکه ازطرف  غول های غربی کمک مالی هم میشوند (مثل:اسرائیل,کشور های عربی حوضه ی خلیج فارس و ...)اما توانایی تولید یک قایق هم ندارند چه برسد به ناوشکن و در پایان اگر تولید جماران کار کوچکی بود این همه مورد توجه و تحسین مراکز بزرگ نظامی دنیا قرار نمی گرفت.در پایان می خواهم بگویم نباید سانسور خبری رسانه های غربی را به پای کوچک بودن جماران گداشت.باکه این موضوع نشانه ی بزرگ بودن این طرح است و این که غول های غربی نمی خواهند دنیا بفهمد که اراده ی ایرانیان کره ی زمین را تکان می دهد و تحریم ها و توطئه هایشان در برابر شاهزاده های پارسی بی اثر است

    **ناوشکن جماران**

   

با حضور حضرت آیت الله خامنه ای،فرمانده معظم كل قوا ناوشكن جمهوری اسلامی جماران كه مهمترین و بزرگ ترین پروژه علمی، فنی و تحقیقاتی نیروی دریایی ارتش و از برترین دستاوردها و فناوری های اقتدارآفرین كشورمان می باشد؛ با برگزاری مراسم رسمی الحاق آن،به ناوگان پرافتخارنیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران پیوست.

 JAMARAN

 


برای مشاهده مطالب کامل روی ادامه مطلب کلیک کنید...



ادامه مطلب ...


 

شناور كاسپين 3 بر امواج درياي خزر مي‌نشيند

خبرگزاري فارس: همزمان با بيست و نهمين سالروز فتح خرمشهر، سومين شناور درياي خزر موسوم به « كاسپين 3» بر آب‌هاي نيلگون درياي خزر آرام مي‌گيرد.

مسئول روابط عمومي و امور فرهنگي شركت نفت خزر دقايقي پيش در گفت‌وگوي اختصاصي با خبرنگار فارس در شهرستان بهشهر بيان داشت: اين پروژه با حضور جمعي از مسئولان وزارت نفت، شركت ملي نفت ايران و همچنين مقامات بلند پايه ملي و استان‌هاي شمالي كشور طي مراسمي افتتاح و به آب انداخته مي‌شود.
داريوش چهرازي ادامه داد: اين شناور كه « كاسپين 3» نامگذاري شده است نسبت به دو شناور قبلي داراي توانمندي‌ها و كاربردهاي بيشتري است و با نظر و نظارت شركت نفت خزر نسبت به ايجاد و افزودن امكانات فني بيشتري براي افزايش توان عملياتي آن اقدام شد.
وي تصريح كرد: امكان فرود بالگرد در شرايط اضطراري بر سطح شناور يكي از اين كاركردها است.
مسئول روابط عمومي و امور فرهنگي شركت نفت خزر با اشاره به نشست و مذاكرات علي اصولي مديرعامل شركت نفت خزر با مديران ارشد شركت صدرا، مجري و پيمانكار ساخت سومين شناور عملياتي حوزه درياي خزر موسوم به « كاسپين 3» اظهار داشت: در اين نشست بر تسريع هر چه بيشتر اين پروژه تاكيد و مباحث مختلف و راهكارهاي اجرايي براي برطرف كردن موانع مشخص و تعيين شد.
چهرازي با استناد به سخنان مديرعامل شركت نفت خزر گفت: به‌دليل شرايط ويژه درياي خزر تنها راهي كه براي كشور و صنعت نفت وجود دارد، تكيه بر توان داخلي و افزايش ناوگان عملياتي بر بستر باور«ما مي‌توانيم» و توانايي‌هاي كارشناسان و شركت‌هاي داخلي است كه اميدواريم اين مسير با حصول افتخارات بزرگ‌تري تا سرمنزل مقصود همچنان تداوم يابد.
وي در پايان گفت‌وگو با فارس اظهار داشت: با وجود محدوديت‌ها و تحريم‌هاي موجود به حمد الهي با همكاري و توافقات به‌عمل آمده با شركت صدرا به‌عنوان پيمانكار ساخت سومين شناور تداركاتي و عملياتي درياي خزر، اين پروژه كه برگ زرين ديگري از افتخارات فرزندان ايران اسلامي است همزمان با سالروز فتح خرمشهر و ديگر مناسبت‌هاي خجسته اين روز به آب انداخته مي‌شود.

 




کلت ۱۹۱۱ سلاح کمری نیمه ‌اتوماتیکی است که از سال ۱۹۱۱ تا ۱۹۸۵ سلاح کمری سازمانی نیروهای مسلح آمریکا بود. اغلب آن را «ام۱۹۱۱» یا «کلت۴۵» می‌نامیدند. این سلاح در جنگ اول، جنگ دوم، جنگ کره و جنگ ویتنام بکار رفت. در ایران بیشتر به «کلت» مشهور است و دیگر سلاح‌هایی (مانند استار، براونینگ و غیره) را که شبیه به آن ساخته شده نیز کلت می‌گویند.کلت۱۹۱۱ را جان براونینگ طرح کرد. کالیبر اصلی این سلاح ۰‎٫۴۵ است ولی در کالیبرهای دیگر مانند ۰‎٫۳۸ و ‎۷٫۶۲ نیز ساخته شده است. این اسلحه که اسلحه کمری ارتش امریکابود، درسال 1985 با اسلحه کمری برتا 92ف س تعویض شد

برای مشاهده مطالب کامل روی ادامه مطلب کلیک کنید...



ادامه مطلب ...


احتمال حمله اسرائیل به تاسیسات اتمی ایران

 

این روزها زمزمه های زیادی در خصوص حمله به ایران شنیده می شود. کارشناسان مسایل سیاسی, دفاعی و نظامی در گفتگوهای رسمی و غیر رسمی خود به بررسی این مسئله می پردازند, تحرکات مقامات سیاسی و نظامی آمریکا و اسرائیل در کشورهای همسایه ایران (ترکیه, آذربایجان, گرجستان و...) زیاده شده و حتی سران کشورهای دنیا در مذاکرات و بازدیدهای معمول خود قسمتی از وقت خود را به بررسی و صحبت در خصوص فعالیت های هسته ای ایران اختصاص می دهند. این مسئله آنقدر شیوع پیدا کرده که حتی مردم ایران در کنار مطبوعات و سایر رسانه های داخلی در قبال آن واکنش نشان داده و در وبلاگها و سایت های اینترنتی خود مطالبی را در خصوص حمله احتمالی اسرائیل و آمریکا به ایران و تاسیسات هسته ای منتشر کرده اند. این مسائل در روزها و ماههای اخیر اذهان زیادی را به خود مشغول کرده, چه خبر شده؟ آیا قرار است جنگ جدیدی در منطقه خلیج فارس رخ دهد؟
 


برای مشاهده مطالب کامل روی ادامه مطلب کلیک کنید...


ادامه مطلب ...


تیر آتشین نیروی هوایی جوابی به تقلید عراق از اسرائیل

 

 

 

در 31 شهریور ماه سال 1359 کشور بعثی عراق حمله همه جانبه خود را به ایران آغاز کرد.

استعداد هوایی این کشور در شروع حمله به ایران عبارت بود:

-    607 هواپیمای شکاری و بمب افکن

-    169 فروند انواع بالگرد

-    775 دستگاه پرتابگر موشک های زمین به هوا شامل

سام 2، سام 3، سام 6 و رولند

-    713 عراده انواع توپ های پدافند هوایی

-    116 دستگاه رادارهای اخطار اولیه، ارتفاع یاب و کنترل آتش

نیروی هوایی عراق به تقلید از نیروی هوایی اسرائیل که در سال 1967 در جنگ با اعراب که با یک حمله برق آسا نیروی هوایی مصر را از کار انداخته بود، در بعد از ظهر روز 31 شهریور سال 1359 به پایگاه های هوایی ایران حمله کرد. با این تصور که با این کار نیروی هوایی ایران را از کار خواهد انداخت.


 

برای مشاهده مطالب کامل روی ادامه مطلب کلیک کنید...



ادامه مطلب ...


 

با توجه به موفقيت هاي ارتش جمهوري اسلامي در هشت سال دفاع مقدس در برابر رژيم بعثي و متجاوز عراق ،جا دارد كه اينجا هواپيماها و هلي كوپترهاي ارتش سرافراز جمهوري اسلامي ايران را به علاقه مندان معرفي كنم:

 

هلي كوپتر بل 206(Bell 206): هلي كوپتر ديده باني سبك چند منظوره اي كه بيشتر براي كارهاي غيرنظامي مانند تعقيب و گريز استفاده مي شود. حداكثر سرعت آن 214 كيلومتر بر ساعت است و داراي پنج صندلي (سه صندلي در عقب و دو صندلي در جلو) است. اين هلي كوپتر كوچك به جت رنجر معروف است.

 

بل 206 

برای مشاهده مطالب کامل روی ادامه مطلب کنید...



ادامه مطلب ...


 

مركز مطالعات استراتژيك و بين‌المللي آمريكا:
جنگ نامتقارن، راهبرد ايران براي تضعيف توان نظامي آمريكايي در منطقه

خبرگزاري فارس: مركز مطالعات استراتژيك و بين‌المللي آمريكا (CSIS) در گزارشي به بررسي توان جنگ نامتقارن ايران و چگونگي تأثيرگذاري در مقابله با تهديد‌هاي آمريكا پرداخته است.

 

به گزارش خبرنگار ديپلماسي عمومي و جنگ نرم خبرگزاري فارس، مركز مطالعات استراتژيك و بين‌المللي آمريكا (CSIS) در گزارشي به بررسي توسعه جنگ نامتقارن ايران و چگونگي تأثيرگذاري آن در رقابت با آمريكا و كشورهاي حوزه خليج‌ فارس پرداخته است.
متن كامل اين گزارش از ديدگاه نويسنده تنظيم شده است و لزوما ديدگاه رسمي خبرگزاري فارس نيست. متن كامل اين گزارش به شرح زير است:

براي مشاهده مطالب كامل روي ادامه مطلب كليك كنيد...



ادامه مطلب ...


 


 

هواپیمای جنگنده افسانه ای F-14 تامكت علی رغم شهرت و توانایی های بی نظیر آن و امپراطوری بی چون و چرای آن بر آسمان ها تا چند دهه، در نبردهای زیادی شركت نكرد. به خصوص نبرد هایی كه در آن ها هواپیمای دشمن به وسیله موشك فینیكس سرنگون شده باشد تعدادشان به انگشتان دست هم نمی رسد. تامكت كه در اصل برای حفاظت از ناوهای هواپیمابر و نه ماموریت های تهاجمی طراحی شده بود، در نیروی دریایی به طور بسیار محدود در چند جنگ هوا به هوا شركت كرد و عمده شكارهای این جنگنده به خدمت آن در جنگ تحمیلی توسط ایران باز می گردد كه شما فراوانی از جنگنده های نیروی هوایی بعثی عراق به وسیله این جنگنده خوش پرواز IRIAF سرنگون گشتند. در مطلب زیر به تاریخچه كوتاهی از نبرد ها و درگیری های هواپیمای تامكت در زمان خدمت سی و چند ساله این جنگنده می پردازیم:

 


براي مشاهده مطالب كامل روي ادامه مطلب كليك كنيد...



ادامه مطلب ...


 

شاهكار طراحان نورثروپ گرومن:جنگندهاي كه سال ها از زمان خود پيشتر بود

بدون شک در صنعت هوانوردی خصوصا در صنعت هواپیماهای نظامی یک نام از بسیار شنیده شده است . نامی که با خود ابهت , غرور , قدرت و ... را یدک میکشد . این نام نمیتواند جز اف 14 ( تامکت ) باشد . تامکت پرنده ای زیبا , خوش پرواز و قدرتمند آسمانها سالیان درازی است که در با اقتدار هر چه تمام تر در پهنه گسترده آسمان میدرخشد . بدرستی که باید با خالقان و طراحان چیرده دست این پرنده آهنین و زیبا آفرین گفت که توانستند با هوش و استعداد و هنر خود چنین هواپیمایی را خلق کنند . هواپیمایی که به خلبان خود جسارت , غرور و قدرت میدهند و ترس و اضطراب را بر قلب خلبانان هواپیماهای حریف مینشاند . تامکت یا همان گربه ی افسانه ای اسمانها حدودا سی و پنج سال پیش در کمپانی معظم گرومن متولد شد و با تولد خود انقلابی بزرگی را در عرصه هواپیماهای نظامی و جنگنده های شکاری به وجود آورد . این جنگنده شهیر و شکیل آسمانها بدون شک در زمان خود و حتی زمان حال یکی از برجسته ترین و قدرتمند ترین جنگنده های نظامی به شمار میروند . سیستم ها

براي مشاهده مطالب كامل روي ادامه مطلب كليك كنيد...



ادامه مطلب ...


چهار شنبه 10 فروردين 1390برچسب:کلاشینکف,اسلحه,سلاح انفرادی,ارتش روسیه,سلاح های مدرن, :: 12:46 قبل از ظهر ::  نويسنده : سهند

 

در دستان پوتينAk 74-200

http://www.up.vatandownload.com/images/e4ib0motj5uskjf4gv0.jpg
 

روسیه، نمونه جدید و بسیار پیشرفته تفنگ کالاشنیکف را ساخت.

واحد مرکزی خبر به نقل از شبکه تلویزیونیراشا تودی گزارش داد، طراحان مجتمع صنعتی «ایجمش» توانستند میزان دید، هدفگیری و ظرفیت خشاب کالاشنیکف جدید را افزایش دهند؛ شکل جدید این سلاح با شکل قدیمی کلاشنیکف کاملا متفاوت است.

نمونه جدید کلاشنیکف با نام «آ کا 200» سال آینده آزمایش خواهد شد.

کلاشنیکف مدل «آ کا 200» تا 60 عدد گلوله ظرفیت دارد و تجهیزات اضافه بر آن قابل نصب است.

ژنرال "ولادیمیر گرودتسکی " مدیرکل مجتمع صنعتی "ایجمش" :
مدل جدید کلاشینکف با نام AK-200 بر پایه همان کلاشینکف قبلی با مدل AK-74M ساخته شده و تنها در وزن و میزان فشنگ خشاب های خود تفاوت خواهد داشت.

کلاشینکف قبلی 3.3 کیلو وزن داشت که کلاشینکف جدید با 3.8 کیلوگرم وزن، سنگین‌ترشده است و قابلیت مسلح شدن با خشابهای 30، 50 و 60 تایی را نیز دارد.

این در حالی است که کلاشینکف قدیمی تنها با خشاب 30 تایی مسلح می‌شد.

طراحان کلاشینکف جدید همچنین توانسته‌اند میزان دید، هدفگیری این اسلحه را افزایش داده و قابلیت نصب تجهیزات اضافی را نیز به آن بیافزایند.

 

منبع: http://www.gsniper.blogfa.com

 



 RFALE


 

 

 

 

 
امروزه کشور های اروپایی هم به ساخت هواپیماها و جنگنده ها روی آورده اند اما در این میان، دو کشور اروپایی، یعنی فرانسه و انگلیس و البته تا حدودی نیز آلمان، گوی سبقت را از دیگران ربوده و به سرعت در حال تولید جنگنده هایی هستند .

 

 

 

 

براي مشاهده مطالب كامل روي ادامه مطلب كليك كنيد...



ادامه مطلب ...



سلام .امروز به دلیل شرایط حساس منطقه به ویژه شرایط نظامی تصمیم گرفتم اخبار نبرد لیبی را لحظه به لحظه به اطلاع شما برسانم.در یکی از خبر ها ذکر شد که ناو هواپیمابر شارل دوگل به دریا مدیترانه اعزام شده.به همین دلیل مطلب کوتاهی راجع به این شهر شناور قرار دادام.

 

ناو هواپیمابر شاری دوگل (به فرانسوی: Porte-avions Charles-de-Gaulle) ناو سرفرماندهی فعلی و تنها ناو هواپیمابر در حال خدمت در نیروی دریایی فرانسه می‌باشد. شارل دوگل دهمین ناو هواپیمابر فرانسوی و اولین شناور سطحی با نیروی محرکه اتمی فرانسه می‌باشد. این ناو بعد از ناو روسی آدمیرال کوزنتسو، دومین ناو بزرگ اروپایی لقب گرفته است.


برای مشاهده مطالب کامل روی ادامه مطلب کلیک کنید...



ادامه مطلب ...


وقتی برادران رایت در روز 17 دسامبر 1903 در کیتی هاوک واقع در کارولینای شمالی آمریکا، نخستین پرواز با هواپیمای موتور دار را انجام دادند، هیچکس تصور آنرا نمی کرد که این وسیله نوظهور و تا حدی ظریف و شکننده تبدیل به ابزاری مهلک و یکی از سلاح های مهم در ارتش های جهان گردد.
 


ادامه مطلب ...


تانک T-90 (قسمت2)


صلاح دیکر T-90 یک قبضه تیربار سنگین با کالیبر 12/7 میلی متری است که روی یک برجک کنترل از داخل وبرای مبارزه با اهداف هوایی روی برجک اصلی قرار گرفته است .همچنین مانند تمام تانک های دیگر روسیه این کوه فولادین نیز مجهز به یک تیربار PKT با کالیبر 7/62 میلی متری است که به صورت هم محور با توپ اصلی آن قرار گرفته وبه طور دستی به وسیله که به وسیله تیربارچی به کار گرفته میشود

برای مشاهده مطالب کامل روی ادامه مطلب کلیک کنید...



ادامه مطلب ...


تانک T-90 (قسمت اول)

پس از فروپاشی شوروی سابق در سال 1991 روسیه به عنوان بزرگترین وارث قدرت شرق کار سختی در پیش داشت .زیرا بحران های اقتصادی به جا مانده از دوران جنگ سرد به حدی بزرگ بودند که توان طراحی و توسعه هر گونه پروژه بزرگ نظامی را به دلیل نیازمندی این طرح ها به بودجه سرسام آور از  مسکو سلب می کرد ولی از سوی دیگر کرملین برای باقی ماندن در سطح قدرت های درجه یک جهان نیاز داشت تا برخی تجهیزات جدید را به خدمت گیرد .

 

برای مشاهده مطالب کامل روی ادامه مطلب کلیک کنید....



ادامه مطلب ...


پنج شنبه 19 اسفند 1389برچسب:بمب اتمی,انرژی اتمی,راکتور هسته ای,جنگ اتمی, :: 8:21 بعد از ظهر ::  نويسنده : سهند

بمب اتمی
 

بمب اتمی چگونه ساخته می‌شود؟ این سوالی است که امروز برای بیشتر ایرانی ها پرسشی شده است. در ابتدا به این پرسش پاسخی داده و سپس نگاهی به طرز کار رآکتور هسته‌ای می اندازیم. تمامی اشیاء و موجودات...

برای مشاهده مطالب کامل روی ادامه مطلب کلیک کنید...

 



ادامه مطلب ...


هویتزر خودکششی 152میلیمتری MSTA


اگر وارد هر سیستم جستجوی اینترنتی شد و بپرسید که "مستا" (Msta) چیست، پاسخ می دهد که رودی در غرب روسیه در استان های تویر و نوگوراد است. اما اگر این سوال را از یک افسر توپخانه چی روس پرسید، او بلافاصله می گوید: "مستا-اس" یا "مستا-بی"؟ و شروع می کند به توضیح آن:

"مستا-اس"، توپخانه ای خودرو است با هویتزر شاخص 2С19 و "مستا-بی" توپخانه قابل بکسر با شاخص 2А65می باشد. این ها ویژه نابود سازی سلاح هسته ای تاکتیکی از جمله توپخانه ها، خمپاره اندازها، تانک ها و سایر تجهیزات زرهی، ضد تانک ها، نیروی زنده و ابزار دفاع ضد هوایی و ضد موشکی هستند. این دستگاه می تواند آتش را بر اهدافی مرئی و نامرئی از مواضعی بسته بگشاید و از جمله در شرایط کوهستانی مستقیم نشانه گیری کند".

 
 

 

 

 

 

 
برای مشاهده مطالب کاملروی ادامه مطلب کلیک کنید


ادامه مطلب ...


شصت سال قبل، آمريکا دانشمندان نازی را برای هدايت پروژه های پيشرو اين کشور مانند رقابت برای تسخير فضا به خدمت گرفت. اين مردان تکنولوژی های مرزشکنی را در اختيار آمريکا گذاشتند که حتی امروز نيز در خط مقدم علم و تکنولوژی قرار دارد، اما اين دستاورد بی هزينه نبوده است.
پايان جنگ جهانی دوم شاهد تکاپوی فشرده برای دست يافتن به اسرار انبوه فنی آلمان نازی بود. متفقين برای به چنگ آوردن حداکثر تجهيزات و تخصص ممکن از ويرانه های رايش تقلا می کردند و همزمان سعی داشتند مانع دسترسی سايرين به اين اسرار شوند.
وسعت و عمق دستاوردهای فنی بسیار پیشرفته ی آلمان، کارشناسان متفقين که نيروهای مهاجم را در سال 1945 همراهی می کردند به حيرت افکند

برای مشاهده مطالب کامل روی ادامه مطلب کلیک کنید...



ادامه مطلب ...


دو شنبه 9 اسفند 1389برچسب:ناو هواپیمابر, :: 1:30 بعد از ظهر ::  نويسنده : سهند

 

ناو هواپیمابر

ناو هواپیمابر عبارت است از یک پایگاه هوایی کامل شناور که معمولاً برای انجام عملیات جنگی و تسلط بر دریاها و اقیانوس ها و منهدم کردن اهداف دریایی و ساحلی و انجام ماموریت های محاصره ی دریایی و حمایت راه ها ، گذرگاه هاوترابری دریایی وتامین امنیت عملیات پیاده سازی نیرو وحرکت آنها در ساحل استفاده می شود.

 

برای مشاهده مطالب کامل روی ادامه مطلب کلیک کنید...



ادامه مطلب ...


شنبه 7 اسفند 1389برچسب:زیر دریایی اتمی,زیردریایی آکولا, :: 7:19 بعد از ظهر ::  نويسنده : سهند

 


پروژه 971 که ناتو آن را آکولا به معنی کوسه نامیده زیر دریایی تهاجمی هسته ای است که در سال 1986 توسط شوروی سابق به خدمت در آمد. این کلاس که بعضاً به یادبود یکی از اعضای آن "بارس" خوانده می شود باید دقت کرد که همنام کلاس پروژه 941 نیروی دریایی شوروی سابق، که زیر دریایی موشک هسته ای بالستیک بر است که توسط خود شوروی آکولا و توسط ناتو تایفون نامگذاری شده است. در این کلاس سه زیر کلاس وجود دارد که شامل مدل عمومی آکولا1 شامل هفت زیر دریایی که بین سالهای 1982 تا 1986 ساخته شده اند، آکولای ارتقا یافته شامل 5 زیر دریایی ساخته شده بین سالهای 1986 تا 1991 و زیر کلاس آکولا2 که از سال 1991 ساخته شده است می باشد. سیستم خاص بدنه این زیر دریایی طوری است که سبکی و شناوری آن را تا سه برابر افزایش می دهد.

 

برای مشاهده مطالب کامل روی ادامه مطلب کلیک کنید...



ادامه مطلب ...


جمعه 6 اسفند 1389برچسب:القاعده, :: 7:49 بعد از ظهر ::  نويسنده : سهند

 

سقوط آخرين پايگاه القاعده در كوههای تورابورای افغانستان (اواخر دسامبر ٢٠٠١) سازمان القاعده‌ی اسامه بن لادن، وارد مرحله جديدی شد كه عمده‌ترين ويژگی آن ، محافظه‌كاری و فعاليت كاملا مخفيانه و زير زمينی است. شرايطی كه در واقع تابع روند روزافزون جنگ جهانی عليه تروريسم پس از ١١ سپتامبر است. 
تاكنون بسياری از رهبران بلند پايه القاعده ترور يا بازداشت شده‌اند و اموال آنان مسدود گرديده است و اين سازمان نتوانسته است ، آسيب‌های وارده بر خود در نيمه اول سال ٢٠٠٢ را ترميم كند‌؛ با اين حال در برنامه ريزی سلسله عمليات تروريستی در ده كشور و سه قاره جهان، موفق بوده است. اين موفقيت به شكل ايجاد پنج موج پياپی بمبگذاری به شيوه‌ای بوده است كه معمولا در القاعده سراغ داريم. حملاتی پياپی با هدف قرار دادن جمعيتی انبوه و همزمان در چند كشور جهان. 
موج اول حملات تروريستی القاعده پس از حوادث ١١ سپتامبر (٢٠٠١) در سه

برای مشاهده مطالب کامل روی ادمه مطلب کلیک کنید



ادامه مطلب ...


جمعه 6 اسفند 1389برچسب:مزشک,موشک های لیران, :: 12:45 قبل از ظهر ::  نويسنده : سهند


موشک زمین به هوای MIM-23 موسوم به HAWK

تعداد لانچرها : 150
تعداد موشكها : بيش از هزار فروند
 

ستون فقرات پدافند موشکی ضدهوائی ایران را سیستمهای پیشرفته HAWK تشکیل می دهند که تقریبا قادر به رهگیری و انهدام هر نوع هواپیمائی می باشد. طراحی و ساخت این موشک در دهه ۱۹۵۰ میلادی آغاز شد و در سال ۱۹۶۲ آزمایش شد و بعدا به تولید انبوه رسید و چندین بار در آن تغییراتی ایجاد شد تا آنجا که در سالهای کنونی تبدیل به یک سیستم ضد موشکی شده است. این سیستم در جنگ ۱۹۶۷ میان اعراب و اسرائیل و در جنگ تحمیلی عراق علیه ایران به خوبی عمل کرد و تعداد زیادی هواپیمای عراقی توسط این موشک سرنگون شد. ایران دارای تعداد زیادی موشک هاوک است که  با چنین پدافندی در کنار توپهای قدرتمند ضدهوائی تقریبا هر نوع هواپیمای مهاجم محکوم به نابودی هست.
لازم به ذکر است که این موشکها در ردیف موشکهای برد متوسط ضدهوائی قرار داشته و در صورت ارتقا و نصب سیستمهای پیشرفته قابلیت رهگیری و انهدام موشکهای كروز و بالستیک را نیز دارد.
 
مشخصات این موشک عبارتند از :
كشور سازنده : ايالات متحده آمريكا
نوع ماموریت : انهدام انواع هواپیما در ارتفاع  متوسط + انهدام موشكهاي كروز
طول : ۳.۸۱m     قطر : ۳۸.۴cm
وزن : 635kg
حداكثر برد : ۲۴ الی ۴۰ کیلومتر
حداكثر ارتفاع اثر : ۹.۱۴km
سرعت : ۲۶۵۰ کیلومتر در ساعت
نوع سیستم هدایتی : Radar directed semi-active homing
نوع سیستم هدایتی درون موشک : Semi-active homing
وزن کلاهک : ۱۳۶.۲ کیلوگرم
بازه زمانی شلیک : ۳ ثانیه
حسگرها : High power continuous wave radar (HIPIR)
Continuous wave acquisition radar (CWAR)
Pulse Acquisition Radar (PAR) and passive optical scan
قیمت هر موشک : ۲۵۰۰۰۰ دلار
هزینه ایجاد یک سایت موشکی هاوک با توجه به منابع اطلاعاتي آمريكا( هزینه موشکها در نظر گرفته نشده است) : ۴۵۰۰۰۰۰۰ دلار

 

برای مشاهده مطالب کامل روی ادامه مطلب کلیک کنید...



ادامه مطلب ...


      F/A-22 Raptor

پس از هواپیمای جنگنده اف-15، دیگر هواپیمای دیگری ویژه نیروی هوایی تولید نشد و البته این هواپیما نیز به خوبی از عهده ایفای نقش یک جنگنده تاکتیکی و چابک و چالاک بر آمده بود، و همچنین در زمان عملیات طوفان صحرا در سال 1991 در عراق و خلیج فارس تنها دو هواپیما به آسانی در آسمان عراق مانور می دادند: 1- هواپیمای F-117 Stealth که به دلیل پنهان بودن از دید رادار و دیگری هواپیمای F-15 که به دلیل قدرت مانور بالا قادر بود به زودی صحنه نبرد را ترک کند؛ تا اینکه با ورود نسل جدیدی از هواپیماهای رادار گریز، انگار دیگر زمان هواپیمای اف-15 که زمانی از آن به عنوان اوج پیشرفت یاد می شد، به سر آمده است.

 

برای مشاهده مطالب کامل روی ادامه مطلب کنید...



ادامه مطلب ...


صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 6 صفحه بعد

 
 
نویسندگان
پیوندها
آخرین مطالب