صنایع نظامی
MILITARY

جنگنده سوخو تی-۵۰

 

در ابتدا توضيح بدم كه تحت عنوان T.50 دو پروژه وجود دارد يكي مربوط به طرح جت آموزشي پيشرفته كره جنوبي و ديگري طرح سخوي براي جنگنده ي نسل پنجم روسيه (البته اين طرح براي مقابله با رپتور ها كاملتر شده و زودتر وارد خدمت خواهد شد)

 

برای مشاهده مطالب کامل روی ادامه مطلب کلیک کنید...



ادامه مطلب ...


آشنایی با ناوهای هواپیمابر و کشورهای دارنده ی آنها

 

 

ناو هواپیما برامروزه در كل جهان، 21 ناو هواپیمابر فعال در اختیار 9 کشور قرار دارد، ضمن اینکه 10 کشور دارای ناوهواپیمابر هستند:

1- ایالات متحده آمریكا: 15 ناو هواپیمابر (در حال خدمت یا استراحت یا ساخت)

2- بریتانیا: (6 ناو هواپیمابر، 4 در خدمت و 2 در حال ساخت)

3- فرانسه: یك ناو (شارل دوگل)

4- ایتالیا: (كاوور) (در حال ساخت)

5- روسیه: یك ناو فعال (آدمیرال كوزنتسف)

6- هند: یك ناو (آدمیرال كورشكوف) (خریداری شده از روسیه)

7- چین: (Varyag) (غیرفعال، خریداری شده از اوكراین)

8- اسپانیا: (دو ناو هواپیمابر، یكی در حال خدمت و یكی در حال ساخت)

9- برزیل: (São Paulo) (خریداری شده از فرانسه)

10- تایلند: (HTMS Chakri Nareubet) (یك ناو خریداری شده از اسپانیا)

همچنین كشورهای كره جنوبی، بریتانیا، كانادا، چین، هند، ژاپن، استرالیا، شیلی، سنگاپور و فرانسه از جمله كاربران ناوهای هلیكوپتربر به شمار می‏روند.

برای مشاهده مطالب کامل روی ادامه مطلب کلیک کنید...

 



ادامه مطلب ...


THE DOWN FALL OF BERLIN

 

 تاریخ : 15 آوریل الی 2 ماه می 1945

 مکان : برلین، پایتخت آلمان نازی

 طرفین درگیر : اتحاد شوروی و  آلمان نازی

 فرماندهان طرفین :

 اتحاد شوروی : گئورگی ژوکف ، کنستانتین روکوسوسکی ، ایوان کونیف

 آلمان نازی : گوتارد هاینریسی ، کورت فون تیپلس ، فردینان شوئرنر ، هلموت ریمن ، هلموت ودینگ

 قوای طرفین :

 اتحاد شوروی : 2.500.000 سرباز ، 6.250 تانک ، 7.500 هواپیما ، 41.600 توپ

 آلمان نازی : 766.750 سرباز ، 2.224 تانک ، 9.303 توپ

 تلفات طرفین :

 اتحاد شوروی : 81.116 کشته و مفقود ، 280.251 نفر زخمی ، 1.997 تانک ، 2.108 توپ ، 917 هواپیما

 آلمان نازی : 880 هزار کشته ، 479.298 اسیر ، 22 هزار غیر نظامی

برای مشاهده مطالب کامل روی ادامه مطلب کلیک کنید...



ادامه مطلب ...


شاهکاری در  دنیا هلیکوپتر های جنگی

 

 


هليكوپتر تهاجمي آپاچی AH-64 Apache Helicopter

 

 

نمايي كلي از هليكوپتر آپاچي :


هليكوپتر تهاجمي آپاچي ساخت شركت بوئينگ براي ارتش آمريكا كه جايگزين هليكوپترهاي كبرا شده و AH ابتداي نام هليكوپتر مخفف Attacker Helicopter است .

برای مشاهده مطالب کامل روی ادامه مطلب کلیک کنید...



ادامه مطلب ...


رواقع هدف از تشکیل و خلق نیروهای ویژه طراحی واحدهایی بود که اشنا به جامعه شناسی ، زبان شناسی و روانشناسی بودند و در کنار تعلیمات سخت و ویژه توانایی انجام عملیاتهای مختلف را در اقصا نقاط جهان داشتند ...انگلیسیها اولین کشوری بودند که نیرو های کماندویی را تشکیل دادند ...از بزرگترین چهره های کماندویی جهان میتوانیم از اتو اسکورزینی یاد کنیم کسی که موسولینی را نجات داد ... اسکورزینی اتریشی بود ...میگویند در جریان انتخاب این شخص برای نجات موسولینی ...هیتلر چند نفر را انتخاب کرد و شخصا با انها مصاحبه نمود ...وقتی نوبت به اسکورزینی یا اقای خاص رسید او در پاسخ به سئوال هیتلر که درمورد ایتالیا چه فکر میکنی ...گفت ..من اتریشی هستم ....این اشاره به نفرت اتریشی ها از ایتالیایی ها داشت که بخشی از اتریش را تصرف کرده بودند ... نیروهای ویژه در تاریخ تشکیلشان در موقعیتهایی به کار گرفته میشدند که هدف ضربه و فرار بود یا انجام عملیاتهای دشوار در پشت خطوط در خاک دشمن ...و نیروها یا سرباز ان عادی امکان اجرای ان را نداشتند ... این نیروها دوره های تخصصی عجیبی میبینند ...به فرهنگ و زبان محاوره ایی منطقه ای عملیاتی اشنا هستند ...توانایی هایی خاصی در استفاده از مواد منفجره ...رانندگی با خودرو رانندن هلیکوپتر یا هواپیما ...و تک تیرانداز دارند... در حال حاضر کاربران اسپوکی در دنیا بهترین نیروهای عملیات ویژه هستند .. و تنوع خاصی نیز دارند .... نقش انها در جنگهای افغانستان ...سومالی ..یوگسلاوی و البته عراق بر همگان اشکار شد و انعطاف فوق العاده شان تحسین همه کهنه سربازان را برانگیخت.

http://www.sethpeters.com/specialforces.jpeg

برای مشاهده مطالب کامل روی ادامه مطلب کلیک کنید...

 



ادامه مطلب ...


حماسه ناوچه پیکان   و عملیات مروارید

 


مقدمه

عملیات دریایی غرورآفرین مروارید در هفتم آذر سال 1359 توسط دریادلان جان برکف نداجا در شمال خلیج فارس و علیه نیروی دریایی دشمن انجام گرفت و در این عملیات ضربات سنگین و جبران ناپذیری بر پیکر دشمن وارد شد. این عملیات را می توان مهم ترین جنگ دریایی در پهنه خلیج فارس دانست .
براساس طرحی از پیش تهیه شده به طور روزانه و مستمر منطقه شمال خلیج فارس توسط بالگردهای نداجا مورد گشت و بررسی در دو نوبت صبح و بعدازظهر قرار می گرفت . ناوچه های موشک انداز نیروی دریایی ارتش ج .ا.ا نیز ماموریت داشتند تا با حضور در این منطقه علاوه بر مراقبت از سکوی نفتی ایران در صورت حضور یگان های دریایی دشمن نسبت به انهدام آن ها اقدام نمایند. در دو ماه نخست جنگ نبردهای دشمن به وقوع پیوست که با پیروزی ناوچه های موشک انداز نیروی دریایی و انهدام یا فرار واحدهای دشمن خاتمه یافت . در نتیجه این نبردها یگان های دریایی دشمن از رویارویی با ناوچه موشک انداز ا.ج .ا.ا. پرهیز نموده و به مخفی گاه های خود خزیده بودند. در آبان ماه سال 1359 با اجرای دو عملیات اشکان و شهید صفری علیه سکوهای البکر والامیه که ترمینال های بزرگ نفتی دشمن برای صدور نفت آن کشور می باشد تاسیسات سکوهای مذکور منهدم شدند. به این ترتیب دشمن از امکان صدور نفت از طریق این سکوها محروم و از نظر اقتصادی در تنگنا قرار گرفت .

برای مشاهده مظالب کامل روی ادامه مطلب کلیک کنید...

 



ادامه مطلب ...


MIG 29 -پرنده افسانه ای روس Image

نمایي كلي از هواپيماي ميگ29 :

هواپيماي ميگ 29 (نامگذاری ناتو: فالكرومFulcrum ) با هدف ايجاد برتري هوايی توسط اتحاد جماهیر شوروی طراحی و ساخته شد . طراحي و ساخت اين هواپيما توسط شركت ميكويان از سال1970 آغاز و اولين فروند از اين هواپيما در سال1983 وارد خدمت شد . هواپيماي ميگ 29 از بهترين محصولات صادراتي براي شوروي در زمان خود و براي روسيه در حال حاضر بوده و توانسته سود قابل توجهي را نصيب سازندگان خود كند .

برای مشاهده مطالب کامل روی ادامه مطلب کلیک کنید...



ادامه مطلب ...


ناو شکن جماران- نمود اراده ی آهنین مردان سرزمین پارس


شاید خیلی ها به این که ایران موفق شد ناوشکن جماران را تولید کند اهمیت ندهند و با خود بگویند: ((آمریکا و روسیه زیر دریایی اتمی و ناو هواپیما بر تولید می کنن این همه جارو جنجال راه نمیندازن اونوقت اینا یه ناو شکن تولید کردن ببین چقد خوشحالن)). ولی اولا بدانید کشور هایی که توانایی تولید ناو شکن را دارند به تعداد انگشتان دست هم نمیرسد .دوما ایران در شرایطی این محصول را تولید کرد که امکاناتی در اندازه ی یک دهم امکانات غول های غربی را دارد .سوما ایران در اوج تحریم ها دست به این کار بزرگ زد و این در حالی است که بسیاری از کشور ها نه تنها در تحریم نیستند بلکه ازطرف  غول های غربی کمک مالی هم میشوند (مثل:اسرائیل,کشور های عربی حوضه ی خلیج فارس و ...)اما توانایی تولید یک قایق هم ندارند چه برسد به ناوشکن و در پایان اگر تولید جماران کار کوچکی بود این همه مورد توجه و تحسین مراکز بزرگ نظامی دنیا قرار نمی گرفت.در پایان می خواهم بگویم نباید سانسور خبری رسانه های غربی را به پای کوچک بودن جماران گداشت.باکه این موضوع نشانه ی بزرگ بودن این طرح است و این که غول های غربی نمی خواهند دنیا بفهمد که اراده ی ایرانیان کره ی زمین را تکان می دهد و تحریم ها و توطئه هایشان در برابر شاهزاده های پارسی بی اثر است

    **ناوشکن جماران**

   

با حضور حضرت آیت الله خامنه ای،فرمانده معظم كل قوا ناوشكن جمهوری اسلامی جماران كه مهمترین و بزرگ ترین پروژه علمی، فنی و تحقیقاتی نیروی دریایی ارتش و از برترین دستاوردها و فناوری های اقتدارآفرین كشورمان می باشد؛ با برگزاری مراسم رسمی الحاق آن،به ناوگان پرافتخارنیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران پیوست.

 JAMARAN

 


برای مشاهده مطالب کامل روی ادامه مطلب کلیک کنید...



ادامه مطلب ...


 

شناور كاسپين 3 بر امواج درياي خزر مي‌نشيند

خبرگزاري فارس: همزمان با بيست و نهمين سالروز فتح خرمشهر، سومين شناور درياي خزر موسوم به « كاسپين 3» بر آب‌هاي نيلگون درياي خزر آرام مي‌گيرد.

مسئول روابط عمومي و امور فرهنگي شركت نفت خزر دقايقي پيش در گفت‌وگوي اختصاصي با خبرنگار فارس در شهرستان بهشهر بيان داشت: اين پروژه با حضور جمعي از مسئولان وزارت نفت، شركت ملي نفت ايران و همچنين مقامات بلند پايه ملي و استان‌هاي شمالي كشور طي مراسمي افتتاح و به آب انداخته مي‌شود.
داريوش چهرازي ادامه داد: اين شناور كه « كاسپين 3» نامگذاري شده است نسبت به دو شناور قبلي داراي توانمندي‌ها و كاربردهاي بيشتري است و با نظر و نظارت شركت نفت خزر نسبت به ايجاد و افزودن امكانات فني بيشتري براي افزايش توان عملياتي آن اقدام شد.
وي تصريح كرد: امكان فرود بالگرد در شرايط اضطراري بر سطح شناور يكي از اين كاركردها است.
مسئول روابط عمومي و امور فرهنگي شركت نفت خزر با اشاره به نشست و مذاكرات علي اصولي مديرعامل شركت نفت خزر با مديران ارشد شركت صدرا، مجري و پيمانكار ساخت سومين شناور عملياتي حوزه درياي خزر موسوم به « كاسپين 3» اظهار داشت: در اين نشست بر تسريع هر چه بيشتر اين پروژه تاكيد و مباحث مختلف و راهكارهاي اجرايي براي برطرف كردن موانع مشخص و تعيين شد.
چهرازي با استناد به سخنان مديرعامل شركت نفت خزر گفت: به‌دليل شرايط ويژه درياي خزر تنها راهي كه براي كشور و صنعت نفت وجود دارد، تكيه بر توان داخلي و افزايش ناوگان عملياتي بر بستر باور«ما مي‌توانيم» و توانايي‌هاي كارشناسان و شركت‌هاي داخلي است كه اميدواريم اين مسير با حصول افتخارات بزرگ‌تري تا سرمنزل مقصود همچنان تداوم يابد.
وي در پايان گفت‌وگو با فارس اظهار داشت: با وجود محدوديت‌ها و تحريم‌هاي موجود به حمد الهي با همكاري و توافقات به‌عمل آمده با شركت صدرا به‌عنوان پيمانكار ساخت سومين شناور تداركاتي و عملياتي درياي خزر، اين پروژه كه برگ زرين ديگري از افتخارات فرزندان ايران اسلامي است همزمان با سالروز فتح خرمشهر و ديگر مناسبت‌هاي خجسته اين روز به آب انداخته مي‌شود.

 




کلت ۱۹۱۱ سلاح کمری نیمه ‌اتوماتیکی است که از سال ۱۹۱۱ تا ۱۹۸۵ سلاح کمری سازمانی نیروهای مسلح آمریکا بود. اغلب آن را «ام۱۹۱۱» یا «کلت۴۵» می‌نامیدند. این سلاح در جنگ اول، جنگ دوم، جنگ کره و جنگ ویتنام بکار رفت. در ایران بیشتر به «کلت» مشهور است و دیگر سلاح‌هایی (مانند استار، براونینگ و غیره) را که شبیه به آن ساخته شده نیز کلت می‌گویند.کلت۱۹۱۱ را جان براونینگ طرح کرد. کالیبر اصلی این سلاح ۰‎٫۴۵ است ولی در کالیبرهای دیگر مانند ۰‎٫۳۸ و ‎۷٫۶۲ نیز ساخته شده است. این اسلحه که اسلحه کمری ارتش امریکابود، درسال 1985 با اسلحه کمری برتا 92ف س تعویض شد

برای مشاهده مطالب کامل روی ادامه مطلب کلیک کنید...



ادامه مطلب ...


 
 
نویسندگان
پیوندها
آخرین مطالب